© TÜRK DENİZ EĞİTİM VAKFI PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Tüm Hakkı Saklıdır.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Donald Trump ile Vatikan'da gerçekleştirdikleri görüşmede, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda tam ve koşulsuz ateşkes hakkında konuştuklarını bildirdi.
Devamını OkuRusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, Kursk bölgesinin Ukrayna ordusundan tamamen kurtarıldığını bildirdi.
Devamını Okuİran’ın Bender Abbas kentindeki limanda meydana gelen patlamanın ardından İçişleri Bakanı İskender Mümini, derhal soruşturma başlatılması için talimat verdi.
Devamını Okuİran Ulusal Petrol Rafinerisi ve Dağıtım Şirketi, Bender Abbas kentindeki limanda meydana gelen patlamanın petrol tesisleri ile alakalı olmadığını, çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini duyurdu.
Devamını Okuİsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 56 artarak 51 bin 495'e çıktı.
Devamını OkuABD Başkanı Donald Trump, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un Vatikan'daki cenaze töreni öncesi Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.
Devamını Okuİran'ın güneyinde Basra Körfezi kıyısında yer alan Bender Abbas Limanı'nda şiddetli patlama sonucunda 14 kişinin hayatını kaybettiği, 750 kişinin yaralandığı bildirildi.
Devamını OkuABD'nin Louisiana eyaletinden bir federal yargıç, babası acil durum dilekçesi vermesine rağmen 2 yaşındaki bir çocuğun annesiyle Honduras'a sınır dışı edilmesinin "yasa dışı ve anayasaya aykırı" olduğunu söyledi.
Devamını Okuİsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini hedef alan saldırılarında 17 Filistinli yaşamını yitirdi.
Devamını OkuGüney Amerika ülkesi Ekvador’da dün meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde 20 kişi yaralandı.
Devamını OkuKatil İsrail'in dün sabahtan bu yana Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine düzenlediği saldırılarında 35 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Devamını OkuFilistin İnsan Hakları Merkezi, katil İsrail'in Gazze'de 7 Ekim 2023'ten bu yana işlediği soykırımın duyurulmaması için gazetecileri kasıtlı bir şekilde öldürdüğünü açıkladı.
Devamını Oku