Tüdevmed'in de Temsil Edildiği TOBB IGG Kurulu Proje ve İnovasyon Çalışma Grubundan Teknopark İstanbul'a Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayelerinde kurulan, İstanbul Sanayi Odası bünyesinde yer alan İstanbul Genç Girişimciler Kurulunun üyeleri arasında TÜDEVMED Yönetim Kurulu Üyesi Kpt. H. Özgür ÖZDELİCE'nin de (6. Dönem Güverte) yer aldığı Proje ve İnovasyon Çalışma Gurubu aylık olağan toplantısını İstanbul Kurtköy'de bulunan Teknopark İstanbul'da gerçekleştirdi.


Teknopark İstanbul bünyesinde yer alan farklı proje ve girişimci firmaları ziyaret etme imkanı da bulan çalışma grubu, yakında gerçekleşecek yatırımcı ve girişimciyi birleştirecek projelerini geliştirme imkanı buldu.


Savunma, Uzay ve Denizcilik alanlarında bir çok teknolojik çalışmalara imkan tanıyan ve ileride ulusal ve uluslararası alanlara hizmet edecek yerli ve milli ürünlerin gelişmesinde büyük hizmetleri ve katkıları olan Teknopark İstanbul bünyesinde Piri Resi Üniversitesi'de (PRU) yer almaktadır.


Türkiye'nin ilk ve tek klas onaylı ECDIS markasının üreticisi olan firmanın ortaklarından olan Kpt. H. Özgür ÖZDELİCE, Türk denizciliğine hizmet edecek ürünlerin geliştirilmesi için Piri Resi Üniversitesi'nin Teknopark İstanbul'da bulunan imkanlarının TÜDEV ve PRU mezun ve öğrencilerince kullanılarak yerli ve milli ürünlerin ortaya çıkması için girişimlerde bulunacağını belirtti.

Yorumlar