TÜDEVMED Webinar Serisi'nin üçüncüsü düzenlendi

TÜDEVMED Webinar Serisinin üçücüsü düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte "Eğitim & Staj ve Deniz Hizmeti Dönemlerinin Kariyer Sürecindeki Önemi" konusu ele alındı.

TÜDEVMED Tüdev Piri Reis Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencilerine yönelik webinar serisinin üçüncüsü olan “Eğitim & Staj ve Deniz Hizmeti Dönemlerinin Kariyer Sürecindeki Önemi" semineri, 26 Aralık 2020 Cumartesi günü düzenlendi.

Etkinlikte TÜDEV 11. Dönem Güverte Bölümü mezunu TÜDEVMED Yönetim Kurulu Üyesi ve Mare Supply & Services A.Ş Genel Müdürü Tunahan Yıldırmaz tarafından bilgilendirme yapıldı.

TÜDEVMED Genel Sekreteri Mehmet Avcımoderatörlüğünde düzenlenen seminerde ayrıca TÜDEV 1998 Güverte mezunu Savaş Meteoğlu ve PRU DUİM 2016 mezunu Orhan Yaman tarafından kariyer gelişimine ilişkin bilgi ve tecrübeler paylaşıldı. Etkinlik boyunca, Piri Reis Üniversitesi öğrencilerinden gelen sorulara cevaplar verildi.

TÜDEVMED Webinar Serisi etkinliklerinin dördüncüsü 2 OCak 2021 Saat 15:00'de "Tankerler ve Tankercilik" konusunda düzenlenecek.

Etkinliklere ilişkin detaylar ve duyurularımıza anında ulaşabilmek için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar