TÜDEVMED Webinar Serisi Devam Ediyor

TÜDEVMED Webinar Serisi tüm hızı ile devam ediyor. Serinin 6. webinarı "Klaslama, Klas Kuruluşları ve Sörveyörlük" konusunda düzenlendi.

TÜDEVMED'in Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencilerine yönelik webinar serisinin altıncısı olan "Klaslama, Klas Kuruluşları ve Sörveyörlük" semineri, 16 Ocak 2021 Cumartesi günü düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte TÜDEV 1.Dönem Güverte Bölümü mezunu, Türk Loydu Dış İlişkiler Müdürü Mehmet Avcı ile Tüdev 8. Dönem Makine Bölümü Mezunu Argemon Denizcilik Sörvey Hizmetleri Ortağı Mehmet Çullu tarafından birer konuşma yapıldı ve konuya ilişkin tecrübeler aktarıldı. Etkinlikte Piri Reis Üniversitesi öğrencilerinden gelen tüm sorulara cevaplar verildi. Etkinliğin tekrarını YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.

TÜDEVMED Webinar Serisi etkinliklerinin altıncısı 23 Ocak 2021 Saat 15:00'de "Gemi Kiralama ve Brokerlik" konusunda düzenlenecek.

Etkinliklere ilişkin detaylar ve duyurularımıza anında ulaşabilmek için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar