TÜDEVMED Webinar Serisi Devam Ediyor

TÜDEVMED Webinar Serisinin ikincisi olan "Denizcilikte Otoriteler" semineri yoğun katılım ile düzenlendi.

TÜDEVMED Tüdev Piri Reis Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencilerine yönelik webinar serisinin ikincisi olan “Denizcilikte Otoriteler" semineri, 19 Aralık 2020 Cumartesi günü düzenlendi.

Etkinlikte TÜDEV 1997 yılı Güverte Bölümü mezunu, TÜDEVMED Genel Sekreteri, Türk Loydu Dış İlişkiler Müdürü ve Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yürüten Mehmet AVCI tarafından denizcilik sektöründe en önemli otoritelerin görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe TÜDEVMED Yönetim Kurulu Başkanı Arif Fırat ile TÜDEVMED Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Can ile mezunlarımız ve öğrenciler katılım gösterdiler. Etkinlik boyunca, Piri Reis Üniversitesi öğrencilerinden gelen sorulara da cevaplar verildi.

TÜDEVMED Webinar Serisi etkinliklerinin üçüncüsü 26 Aralık 2020 Saat 15:00'de "Eğitim & Staj ve Deniz Hizmeti Dönemlerinin Kariyer Sürecindeki Önemi" konusunda düzenlenecek.

Etkinliklere ilişkin detaylar ve duyurularımıza anında ulaşabilmek için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar